Pet Remedy haihdutin ja liuos 40 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 29,90 2990
Määrä: kpl

Pet Remedy haihdutin ja liuos 40 ml


Luonnollinen stressinpoistaja ja rauhoittaja. Tuote on sekoitus erilaisia eteerisiä öljyjä mm. valeriana ja vetivert. 

Haihdutin asetetaan pistorasiaan ja sen vaikutus alkaa välittömästi. Hitaan haihduttamisen ansiosta pullon kesto jopa 6 viikkoa. Tuotteella on lemmikkiin rauhoittava, ei unettava, vaikutus. 

Käyttö:
Irrota pullon korkki ja ruuvaa se kiinni haihduttimeen. Aseta haihdutin mahdollisimman lattianrajassa sijaitsevaan pistorasiaan ja jätä päälle koko vaikutusajaksi (4-6 viikkoa). Aseta tuote pistorasiaan niin että nestepullo on haihduttimen alapuolella. Tuotteen vaikutusalue jopa 60 m2. Pakkauksessa mukana tulevaan pahvilaattaan voi mm. matkan ajaksi tiputtaa pari tippaa nestettä.

Varotoimet: Älä käsittele märillä käsillä tai aseta lämmönlähteen läheisyyteen. Ei lasten ulottuville. Jos nestettä roiskuu silmiin tai käsille, pese pois runsaalla vedellä. Vaihda haihdutin uuteen neljän täyttöpullon jälkeen. Jos vahingossa nielet nestettä, käänny lääkärin puoleen ja ota tuotteen pakkaus mukaan. 

Tuotekuvaus

Stressi on monille osa arkipäivää ja tämä koskee myös lemmikkejä. Lemmikin stressin tunnistaa esim. muuttuneesta käytöksestä, merkkailusta, ruokahaluttomuudesta tai raapimisesta. Stressiä aiheuttavat muutokset kotona, kova meteli tai liikehdintä, matkustus tai visiitit eläinlääkäriin. Jos lemmikillä epäilee stressiä, tulee ottaa yhteys eläinlääkäriin, joka varmistaa ettei lemmikillä ole lääkehoitoa tarvitsevia vaivoja. Päädyttäessä stressidiagnoosiin on Pet Remedy yksi apukeino stressin vähentämiseen.

Pet Remedy on luonnollinen ja rauhoittava stressinpoistaja. Se on valerianan, vetivertin ja muiden rauhoittavien eteeristen öljyjen sekoitus, joka on saatavilla sekä suihkeena että pistorasiaan kytkettävänä haihduttimena. Pet Remedyn vaikuttavat aineet toimivat aivojen välittäjäaineiden rinnalla vieden hermoille viestiä rauhoittua matkimalla luonnollista GABA-välittäjäainetta.

Tuotteella on rauhoittava, välittömästä alkava vaikutus, mutta se ei aiheuta unisuutta. Pet Remedy sopii levottomille ja stressaantuneille lemmikeille kuten kissoille, koirille, kaneille, jyrsijöille, linnuille ja hevosille. Haihduttimen pullon vaikutus kestää jopa kuusi viikkoa ja sen vaikutusalue on 60 m2. Pakkaukseen on myös sisällytetty pahvilaatta, jolle voi tiputtaa pari tippaa nestettä esim. matkan ajaksi ja laittaa sen kuljetuskoppaan lemmikkiä rauhoittamaan.

Spray on turvallista suihkuttaa suoraan tekstiilipinnoille, myös vaatteisiin. pH-neutraaliuden johdosta tuote on turvallinen myös iholla tai turkissa ja vaikutus alkaa heti. Tuotetta voidaan suihkuttaa suoraan sormiin ja hieroa eläimeen ja sitä voidaan käyttää niin autossa, tallissa kuin hevoskarsinassakin. Varo suihkuttamasta tuotetta suoraan lemmikin naamaan.

Tuote on tutkittu, mutta sen eteeristen öljyjen sekoitus (4-allylanisole, pinenes, vetiverols)  voi aiheuttaa allergisen reaktion herkillä lemmikeillä. Tuotteesta on olemassa tutkimustuloksia, jotka on saatu Exeter Universityssa sekä Manchesterin Animal Behaviour Centressa. Tutkimukset ovat osoittaneet tuotteen käytöstä olleen hyötyä. Tarkat tutkimustulokset löytyvät valmistajan kotisivuilta www.petremedy.co.uk ja Facebook-sivuilta löytyy tuotteesta lisätietoa sekä käyttäjäkokemuksia.

Markkinoija: Biofarm

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.