FURminator kissoille

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 31,50 3150

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

FURminator kissalle, lyhyt- ja pitkäkarvainen.

Kissat nielevät jopa 2/3 lähtevistä karvoista pestessään itseään. Tulos: epäsiistit karvapallot, jotka aiheuttavat kissalle stressiä ja mahdollisia vakavia ongelmia. FURminator deShedding-työkalut postavat irtokarvat erittäin tehokkaasti ja estävät karvapallojen muodostumisen. Jokainen harjattu irtokarva on yksi nielty karva vähemmän.

Näissä ensiluokkaisissa deShedding-työkaluissa on huolellisesti valmistettu, tarkka, ruostumattomasta teräksestä tehty terä, jota voidaan käyttää pohjakarvojen ja irtokarvojen nopeaan ja tehokkaaseen irrottamiseen lemmikkisi turkista. Lisäksi se voidaan tehdä karvoja leikkaamatta tai päällysturkkia vaurioittamatta.

deShedding-reuna on ruostumatonta terästä ja se poistaa hellävaroin pohjaturkin ja irtokarvat (lyhyt- ja pitkäkarvaisille omat terät: lyhytkarvaiset < 5 cm, pitkäkarvaiset > 5 cm). FURejector-painike puhdistaa ja poistaa irtokarvat työkalusta helposti ja sitä on helppo käyttää yksikätisesti deShedding-reunan avulla. Ergonominen kahva tekee käytöstä mukavaa ja helppoa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.